BURGER KING® REGULIERSBREESTRAAT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 554 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij BURGER KING® Reguliersbreestraat. Meer weten? Ontdek meer

11 jun 2024 om 9:39 Took more than an hour to arrive but obvious that the meal was prepared in the first 15 minutes after being ordered. Cold dull cardboad, and the fries were the wrong size (small when ordered a large)
9 jun 2024 om 9:26 snel warm goed
28 mei 2024 om 23:14 Took over 2 hours to be delivered.
28 mei 2024 om 20:10 I got the email request to leave a review before getting the actual food... It's been 2hrs
27 mei 2024 om 0:07 snel en goed
5 mei 2024 om 9:06 goed en snel
25 apr 2024 om 22:26 Kipnuggets besteld met frietsaus, kreeg ketchup, uienringen waren koud, fuze tea Peach hibiscus besteld en kreeg green tea… gaat niet echt goed
7 apr 2024 om 21:37 vriendelijke jongen, eten was niet echt warm meer. maar okay
4 apr 2024 om 13:22 Hier niet bestellen dit restaurant moet er uit. Als je wil eindigen met koud of geen eten moet je echt hier bestellen! Ik ga voor het eerst de moeite nemen om een klacht in te dienen!
26 mrt 2024 om 20:25 Super snel en lekker vers
14 mrt 2024 om 16:18 Vriendelijke bezorger zoals altijd, heb deze dan ook gewoon getipt. Ik had een burger besteld ZONDER tomaat en kreeg vooralsnog tomaat. Beetje jammer dat als je iets aangeeft dit niet word gehoord, vooral als je ergens allergisch voor bent.
10 mrt 2024 om 7:27 Product ontbrak en wachttijd was heel lang.