BURGER KING REGULIERSBREESTRAAT

Recentebeoordeling


2,5 sterren uit 539 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Burger King Reguliersbreestraat. Meer weten? Ontdek meer

16 feb 2024 om 23:11 We wait for almost 2 hours, the food was cold, the size was not the correct one and they didn’t bring what we ordered
15 feb 2024 om 21:42 Missing items in delivery & food was not hot
6 feb 2024 om 15:55 Wat een tegen vallen eten lauw. Spek van hamburger totaal niet knapperig kaas lijkt wel plank bord. Friet minimaal in een bakje is voor een kind nog niet genoeg mag wat kosten zeg. Volgende maal word het fijn weer Mac Donalds.
3 feb 2024 om 14:40 Het eten was niet heel warm. En bijna de helft van de bestelling ontbrak.
28 jan 2024 om 19:25 Food as expected. Friendly delivery. No complaints.
19 jan 2024 om 21:16 The burgers were kinda cold and half of fries were missing, there was very little in the large size I had ordered
22 dec 2023 om 10:06 2 burgers en een uur moeten wachten terwijl ik op 5 min loopafstand woon. Mag wel wat sneller.
17 dec 2023 om 18:49 Friet was koud frietsaus besteld van 75 cent zat er niet bij, klacht gestuurd naar thuisbezorgd ze storten binnen 3 dagen 75 cent terug…. Nou daar heb je wat aan De bestelde cola zat er wel bij maar naast het eten niet vreemd dat het dan koud is
14 dec 2023 om 22:47 Nul ster!! 2 uur 10 minuten gewacht. Koud eten, half bakje fries, accuut in de prullenbak gegooid. Reactie thuisbezorgd: als het druk is kan het zijn dat een restaurant IETS langer op een bezorger moet wachten, ofwel ruim 2 uur wachten is oke??
7 dec 2023 om 12:21 Jammer dat alles echt steenkoud was, dit komt de smaak echt niet ten goede, met deze temperaturen mag je toch betere isolatietassen verwachten, was mn geld niet waard :( bah
24 nov 2023 om 18:54 I thought it was a Fast food Restaurant. They forget to deliver half of the order, and it took more than an hour and a half
23 nov 2023 om 16:14 Bestelling was koud toen hij bezorgd werd; duurde veel te lang